Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
      Ronald Verdegaal
      Jan van Arkel
      Jacob aan 't Goor
      Nico Kamphuis
      Mitchel van der Hoef
      Henk Hazeleger
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Jacob aan 't Goor

Sinds mijn geboorte heet ik Jacob aan 't Goor. Zo nu en dan krijg ik de vraag of de naam Aan 't Goor oorspronkelijk van adel is, maar niets is minder waar. Goor is een landgoedje in de buurt van Nunspeet en mijn voorouders woonden daar waarschijnlijk naast.

Na mijn opleiding heb ik altijd in de IT gewerkt. Soms vraagt men zich af hoe dat kan als je 70 bent. Toch klopt het wel. In 1974 werd ik aangenomen bij de KLM als technicus voor locatiebepalingscomputers. Na de KLM heb ik zo'n beetje alle takken van sport binnen de IT geraakt. Van ponsmachine-technicus tot App-ontwikkelaar. Als laatste was ik Projectmanager IT-Infrastructuur bij het ABP. Dat alles deed ik bij 3 werkgevers (KLM 2 jaar, Unisys 11 jaar en SFB/ABP 27 jaar).

Samen met een vriend was ik aan het eind van de jaren zeventig 2 jaar lid van een Zaanse Autorally Club. Toen noemde men een puzzelrit nog rally. We reden routebeschrijvings- en kaartleesritten. We reden ook veel ritten bij andere verenigingen. Omdat we veel reden, verzamelden we veel punten en daardoor werden we in het eerste jaar al kampioen en promoveerden voor routebeschrijvingen naar de B-Klasse. Ik vraag me nog steeds af of dat wel eerlijk was. Nadat we 2 jaar hadden gereden, stopte onze club wegens gebrek aan belangstelling.

Een jaar of 10 terug zaten Joke en ik op de camping in Arnhem en zochten naar een activiteit voor het weekend. We vonden op internet dat er op zondag een rit in Achterveld was. Dus daar naartoe gegaan. Gelukkig vond Joke het net zo leuk als ik had verwacht. In de auto is de sfeer niet altijd optimaal, na afloop is het meestal van "zie je nou wel" en onderweg naar huis is alles al weer bijgelegd. Eigenlijk raar dat we het leuk vinden.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Nico Kamphuis

Omdat wij veel respect hebben voor Bart en Nico en de snelheid waarmee ze opklimmen.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter