Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
      Ronald Verdegaal
      Jan van Arkel
      Jacob aan 't Goor
      Nico Kamphuis
      Mitchel van der Hoef
      Henk Hazeleger
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Nico Kamphuis

Bedankt voor het toetsenbord Jacob.

Mijn naam is Nico Kamphuis en ik ben inmiddels 33 jaar oud. Het grootste gedeelte van die 33 jaar heb ik in Voorthuizen gewoond. Al heb ik wel een uitstapje van 6 jaar naar Enschede gemaakt, waar ik Werktuigbouwkunde heb gestudeerd. Nadat ik mijn studie had afgerond, heb ik een baan gevonden in Arnhem, bij een bedrijf wat geluidssensoren maakt. Ik werk daar als een soort programmeur, nu alweer 9 jaar. Programmeren voelt voor mij vaak als het oplossen van puzzels en dat vind ik (niet heel verrassend) erg leuk om te doen.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, zeker na een dagje werken waarbij ik hoofdzakelijk stil zit, is een beetje bewegen heerlijk. Andere hobby's van mij zijn spelletjes (bordspellen/Nintendo spellen), een boek lezen en mijn groentetuintje.

Op jonge leeftijd ben ik al in aanraking gekomen met de puzzelritsport. Wij woonden vroeger tegenover de startlocatie van de Oranjerit in Voorthuizen. Op Koninginnedag was het daardoor ineens heel druk met auto's voor ons huis en als klein jongetje wilde ik daar graag aan mee doen. We deden dat toen jaarlijks met mijn vader, moeder en zusje. Dat was altijd heel gezellig, al waren we vaak al blij als we een beetje op de route waren gebleven.

Toen ik zelf een rijbewijs had, ben ik samen met Bart gaan rijden. Eerst reden we enkel in Voorthuizen, maar eenmaal per jaar vonden we wat weinig en dan leer je de trucjes ook niet echt. Dus hebben we bij de AMBC een uitlegavond gevolgd en zijn vervolgens hier ook de ritten gaan rijden. Dit doen we sinds 2015, met veel plezier. Ook mogen we sinds een paar jaar (samen met de familie Bakker-Kasteel) de Oranjerit in Voorthuizen uitzetten. Iets wat (ondanks dat we daardoor zelf niet meer mee mogen doen) heel leuk is om te doen.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Mitchel van der Hoef

Omdat ik het heel knap vind hoe jullie de laatste tijd zo vaak winnen. (En nog gefeliciteerd met het winnen van de Oranjerit in Voorthuizen).

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter