Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
      Ronald Verdegaal
      Jan van Arkel
      Jacob aan 't Goor
      Nico Kamphuis
      Mitchel van der Hoef
      Henk Hazeleger
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Mitchel van der Hoef

Bedankt voor de felicitaties en wat leuk dat je het toetsenbord aan mij doorgeeft Nico Kamphuis!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Mitchel van der Hoef, ik ben 23 jaar en woon in Barneveld. U weet wel, het dorp van die beroemde man die van de kerk sprong en dat 'beruchte' parkeerterrein van de Lidl met de puzzelritten.

Als kind ging ik altijd al mee met mijn ouders tijdens de puzzelritten en sinds een aantal jaren heb ik de eer om zelf plaats te mogen nemen op de navigatorstoel. Dan is het toch leuk om vorig jaar, bijna 20 jaar na mijn ouders, het AMBC-kampioenschap in de B-klasse te winnen!

Ik ben een echt spelletjesmens. Of het nu het spelen van bordspellen, kaartspellen, puzzelboekjes, quizzen of met poules is, ik ga er altijd met volle enthousiasme in. Het is dan ook geen geheim dat ik soms wat fanatiek kan zijn, maar een beetje gezond fanatisme hoort erbij.

Een andere passie van mij is schrijven. Ik vind het heerlijk om van me af te schrijven en kan me tijdens mijn opleiding als journalist helemaal kwijt in het schrijven van reportages en verhalen. Bovendien vind ik het heel erg interessant om het persoonlijke verhaal van mensen te mogen horen en te delen.

Maar mijn allergrootste passie is toch wel de rallysport. Van kinds af aan ben ik al helemaal weg van voorbijrazende rallyauto's en het vastleggen daarvan op video. Ik heb van mijn passie zelfs mijn werk weten te maken, want inmiddels ben ik als cameraman volop actief en reis ik met coureurs als Jos Verstappen heel Europa door om voor hen de spectaculairste video's op te nemen en te monteren, van Barneveld tot aan Monte-Carlo! Als u het leuk vindt om een kleine indruk te krijgen van wat ik doe, neem dan gerust eens een kijkje op mijn YouTube-kanaal

Het toetsenbord geef ik door aan ... Henk Hazeleger

Omdat hij zich iedere rit weer enorm inzet voor het AMBC en volgend jaar alweer 30 jaar voorzitter is van de vereniging. Een mooi moment om Henk een keer in het zonnetje te zetten!

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter