Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
      Ronald Verdegaal
      Jan van Arkel
      Jacob aan 't Goor
      Nico Kamphuis
      Mitchel van der Hoef
      Henk Hazeleger
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Henk Hazeleger

Bedankt Mitchel voor het doorgeven van het toetsenbord. Ik heb heel wat in dit blad geschreven maar nog nooit in deze rubriek. Leuk om hieraan een bijdrage te leveren. De meeste AMBC-deelnemers kennen mij wel. Ik ben, zoals je opmerkt, al bijna 30 jaar voorzitter van de AMBC.

In 1994 heb ik de voorzittershamer overgenomen en dat bevalt me nog steeds goed. De AMBC is een leuke club met bestuursleden die stuk voor stuk al lang in het bestuur zitten. Ons bestuur is een hechte club met een mooie vriendschappelijke band, daardoor loopt alles op rolletjes in de vereniging.

Even over mijzelf want dat hoort in deze rubriek. Tegenwoordig ben ik gepensioneerd, aan dat begrip moet ik nog steeds een beetje wennen. Ik heb altijd gewerkt in de techniek, waarbij mijn werk vooral draaide om nieuwe ontwikkelingen in elektrotechniek/ICT. Een leuke baan die me veel heeft gebracht en waar ik altijd veel plezier en uitdaging in heb gehad. Ik ben getrouwd met Jannie die ook veel inzet heeft voor de AMBC. Zij doet samen met Jan Traa en Annemieke Schoonderbeek de rekenkamer.

Toen ik 60 werd, begon ik samen met Jannie na te denken over onze toekomst. We hadden beiden een baan en een redelijk druk leven. We hadden ook meegedaan aan de levensloopregeling om te sparen met als doel vervroegd te stoppen met werken. We hebben ons toen een jaar verdiept in alle mogelijkheden en de tijd genomen om alles voor onszelf op de rij te zetten. Toen bleek dat stoppen met werken haalbaar was, moest de knoop worden doorgehakt. Dat was best moeilijk, omdat we allebei een leuke baan hadden waar we veel plezier aan beleefden.

We besloten toch om beiden onze baan op te zeggen (op dezelfde dag) en te gaan onderzoeken wat het leven ons nog meer te bieden zou hebben. Van dat besluit hebben we geen dag spijt gehad. We hebben beiden het een en ander aan vrijwilligerswerk opgepakt en doen veel leuke dingen. Eigenlijk denk ik soms dat we het nog steeds net zo druk hebben als voorheen, maar dat is voor ons gelukkig geen probleem.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Arjan Duursma

Arjan rijdt bij de AMBC al een tijdje mee in de A-klasse. Een nieuweling die start in de A-klasse is best bijzonder. Ik ben benieuwd wie Arjan is en waar hij zijn rittensportkennis heeft opgedaan.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter