Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Het lidmaatschap

Waarschijnlijk bent u inmiddels net zo enthousiast over de AMBC Achterveld geworden als onze leden al jaren zijn en vraagt u zich af hoe kan ik lid worden? Alvorens u tot deze stap overgaat, kunt u op deze pagina alles over het lidmaatschap te weten komen.

De contributie bedraagt slechts  € 7,50 per jaar. Een luttel bedrag dat wij reeds vele jaren op een laag niveau hebben kunnen houden, ons streven is dit voor de komende jaren te handhaven. Het lidmaatschap geldt bij onze vereniging per equipe. De voordelen zetten wij onderstaand nog even voor u op de rij:

  • Een lid ontvangt 6x per jaar ons digitale clubblad en blijft volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de club.

  • Een lid betaalt per rit voor zijn equipe slechts € 5,-- inschrijfgeld in plaats van € 8,-- welke de niet-leden betalen.

  • Een lid krijgt een uitnodiging voor zijn equipe om onze uiterst zinvolle en gezellige jaarvergadering bij te wonen en heeft stemrecht.

U ziet het, het lidmaatschap biedt alleen maar voordelen. U kunt zich als lid aanmelden op één van onze ritten. Wilt u eerst eens rustig de kat uit de boom kijken, kom dan gewoon een ritje meerijden. Iedere deelnemende equipe ontvangt als uitnodiging voor de volgende rit een digitaal clubblad.

In het clubblad worden alle nieuwtjes, uitslagen en ritten in de regio vermeld. Ook is een puzzel opgenomen waarmee een gratis rit kan worden verdiend. Misschien hebt u zich afgevraagd, wat moet in nou op de jaarvergadering? Dit laat ik nog even als vraag voor u open. Wel kan ik met enige trots melden dat onze jaarvergadering elk jaar door circa 25 leden wordt bezocht, welke vereniging van een dergelijke omvang doet ons dit na?

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter