Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
      Speech voorzitter
      Speech Schopping
      Fotoboek receptie
      Fotoboek inschrijving
      Fotoboek Stemerdink
      Fotoboek feestavond
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

50-jarig jubileum
 


Op 5 oktober 2008 hebben wij onder goede belangstelling ons 50-jarig jubileum gevierd. Voorafgaand aan de jubileumrit hielden we vanaf 12.15 uur een receptie. De gasten werden bij binnenkomst in De Moespot feestelijk onthaald, bij de entree was een prachtige ereboog opgesteld waar de genodigden en belangstellenden doorheen liepen. De grote zaal in De Moespot was omgetoverd tot een ware feestzaal waar de gasten hartelijk werden ontvangen. Er was gelegenheid het bestuur te feliciteren en voor iedereen stond een bruisende champagnoise klaar. De lekkere hapjes en slagroomsoezen maakten het geheel compleet en het was dan ook bijzonder gezellig op de receptie.

Na de receptie kon iedereen inschrijven voor de jubileumrit en kreeg iedere equipe een fraai clipboard voorzien van het feestlogo uitgereikt. Onderweg werden de deelnemers verrast door een bemande controle waar Jannie en Henk Hazeleger iedereen op lekkere appels trakteerden.

Als extra verrassing werden de deelnemers naar autodealer Bert Stemerdink in Veenendaal geleid voor een tussenstop. De medewerkers van Bert Stemerdink hadden voor een gezellige ontvangst gezorgd compleet met koffie en petitfours. Iedereen kon naar hartenlust genieten van de vele prachtige auto's van dit luxe autobedrijf. Bij vertrek kregen de deelnemers nog een aantal aardigheidjes van autodealer Bert Stemerdink mee naar huis.

Na het tweede traject kwamen de deelnemers terug in De Moespot en kon men nog nagenieten van de laatste slagroomsoezen en natuurlijk de vertrouwde tafelsnacks. Na een geslaagde verloting met een geweldig goed gevulde prijzentafel werd al rap de uitslag bekend gemaakt. De niet-leden gingen huiswaarts en de zaal werd snel opgemaakt voor het avondprogramma voor de leden.

Voorzitter Henk Hazeleger hield een toespraak waarbij heden en verleden de revue passeerden. Deze toespraak kunt u nog eens rustig nalezen op deze site. Het oudste nog actieve lid, Henk Schopping, werd in het zonnetje gezet en kreeg een mooi cadeau overhandigd. Henk hield nog een korte toespraak met enkele prachtige anekdotes uit het verleden. Vice-voorzitter Herman Vrielink overhandigde de voorzitter Henk Hazeleger een cadeaubon vanwege zijn 12,5 jarig voorzitterschap en Jannie Hazeleger kreeg een prachtig boeket. Hierna kon iedereen genieten van een koud en warm buffet, wat iedereen zich goed liet smaken.

Hierna kwam een grote verassing. Majoor de Moker kwam de feestzaal binnengelopen. Na een inspectieronde begon hij een geweldige conference. Menig lid en natuurlijk het bestuur werden op een humoristische wijze berispt, hetgeen de lachspieren goed in werking zette. Nadat de majoor orde op zaken had gesteld, huldigde hij het bestuur op een wijze die ze waarschijnlijk niet snel zullen vergeten. Er zal nog lang worden nagepraat over het bezoek van majoor De Moker aan AMBC Achterveld.

De voorzitter bedankte enkele leden voor hun inzet waarmee zij, samen met het bestuur, het jubileum tot een geweldige dag hebben gemaakt. Liesbeth, de beheerder van De Moespot, kreeg een enveloppe met inhoud uitgereikt. Deze bijdrage is bestemd voor het jaarlijkse uitje van de vrijwilligers van De Moespot. Als sluitstuk kreeg iedereen een grote sorbet en kon men nog een kopje koffie drinken. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en een fantastisch jubileum!!
 

omhoog

  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter