Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
      Silvia van Roekel
      Pieter Riemsdijk
      Ko Donk
      Rob van Gijn
      Martin den Dunnen
      Wim Eggenkamp
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Rob van Gijn

 

61 jaar, geboren en getogen in Amsterdam en 32 jaar getrouwd met Jeannette.

Nadat ik precies 25 dienstjaren bij een internationaal telecommunicatie bedrijf er op had zitten werd mijn functie van Procurement Manager onlangs opgeheven en werd ik 'netjes' afgeserveerd, ik moet dus nog even, tot ik mijn AOW ga krijgen, maar voorlopig voel ik mij echt al 'retired'.

Echter gelukkig getrouwd en behalve 2 mooie dochters nu ook 2 hele mooie kleindochters van 1 dus tijd genoeg om die te zien opgroeien. Deze twee kleintjes bepalen momenteel bijna mijn hele dagelijkse leven (ook dat van mijn vrouw). En ik moet zeggen dat bevalt mij prima, we genieten van elk moment dat wij bij hen of zij bij ons zijn.

De dagdelen vliegen voorbij dus met 'al' die vrije tijd in de avonduren kon ik naar harte lust volleyballen. Drie of vier avonden sporten kon ik wel gebruiken, het werd zelfs ook een avond lesgeven aan een groep enthousiaste recreanten en tegelijkertijd genieten van de sport.

En als dit nog niet genoeg was, treed ik af en toe op met clown Tuffie (van bijna 78 jaar) als kindergoochelaar, e.e.a. terug te vinden op www.kindertheatertuffie.nl. Helaas heeft Tuffie eind vorig jaar een herseninfarct gehad waardoor dit enige tijd op een laag pitje is komen te staan, maar hij herstelt langzaam en is onlangs weer begonnen met zijn eerste voorstelling, mooie vooruitzichten dus op fijne nieuwe voorstellingen van ons. Wij zijn te boeken op eerder genoemde website.

Dus als ik zondags ff niets te doen, heb ga ik gezellig een puzzelrit hier of daar rijden, dit met de instelling, niets hoeft maar alles kan. Wat ik de laatste jaren ook heb gedaan is het rijden van de Vierlandenrit (zie www.facebook.com/emac.vierlandenrit). Dit met een overnachting aan de Moezel midden tussen de wijnranken zonder enige luxe. Wat kom je dan langs mooie plekjes zeg, echt een aanrader!

Het toetsenbord geef ik door aan ... Martin den Dunnen

Ik kom Martin niet alleen bij de AMBC tegen, maar ook bij vele ritten elders in het land. Ik ken de rittenrijder een beetje, maar wie is Martin den Dunnen eigenlijk, wat doet hij, wat houdt hem nog meer bezig?

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter