Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2021 - heden
      2020
      2019
      2018
      2017
      2016
      2015
      2014
      2013
      2012
      2011
      2000 - 2010
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2016


Uit de lokale pers januari 2016

AMBC maakt rittenprogramma

2016 bekend

 

Van der Horst prolongeert

kampioenstitel

 

ACHTERVELD - Puzzelrittenvereniging AMBC Achterveld maakte maandagavond tijdens de goedbezochte algemene ledenvergadering haar rittensportprogramma voor het seizoen 2016 bekend. Ook werden de kampioenen gehuldigd. In de sportklasse was equipe Van de Horst opnieuw heer en meester en prolongeerde hierbij zijn kampioenstitel.

Omstreeks 20.15 uur opende voorzitter Henk Hazeleger de vergadering. In zijn openingswoord sprak hij waardering uit naar zijn medebestuursleden. Ieder kent zijn taak en daardoor loopt alles als een geoliede machine. Het rittensportseizoen 2015 gaat de boeken in als een succesvol verenigingsjaar met goede deelname, de club staat duidelijk in de belangstelling aldus de preses. Helaas is in 2015 één rit uitgevallen door onvoorziene omstandigheden, maar ondanks dat is het jaar goed afgesloten.

Secretaris Paddy Jans kreeg de lachers op zijn hand met zijn fraaie jaarverslag waar hij een aantal ludieke momenten uit de gereden puzzelritten behandelde. Jans sprak van deskundig uitgezette ritten en was vol lof over de organisatie en ook over het fantastische thuishonk "De Moespot". Hij bedankte ook de vele vrijwilligers die hun beste beentje hebben voorgezet. Zonder al deze hulp zou de club nooit kunnen draaien zoals nu gaat.

Penningmeester Jan Traa presenteerde de financiële resultaten en begroting en toonde zich tevreden met de behaalde resultaten. Vervolgens werden de kampioenen gehuldigd. In de C-klasse equipe Paul en Yolande Engelman (178 punten), in de B-klasse equipe Pieter en Kayleigh van Riemsdijk en Ko Donk (194 punten) en in de A-klasse equipe Bertus en Henny van der Horst (198 punten). Equipe Engelman promoveert naar de B-Klasse en equipe Van Riemsdijk Donk naar de A-Klasse.

Het rittenprogramma is als volgt vastgesteld: Op 13 maart gaat het seizoen van start met de lentepuzzelrit, uitgezet door kampioen Van der Horst. De koningsrit zal op 17 april plaatsvinden met als uitzetters de familie Hazeleger. Op 16 mei zal equipe De Haan de pinksterrit uitzetten. Equipe Van der Gronden zal op 4 september het Rondje Achterveld voor zijn rekening nemen, terwijl de wijnpuzzelrit op 9 oktober zal worden uitgezet door equipe Brundel. Het rittenseizoen zal worden afgesloten met de traditionele snertrit die op 13 november zal worden uitgezet door equipe Jans/Oostveen.

Om 21.55 uur bedankte de voorzitter iedereen voor de aanwezigheid en inbreng en sloot de in uitstekende sfeer gelopen vergadering. Meer informatie over AMBC Achterveld op www.ambcachterveld.nl

   
Bestuursleden
Joop, Henk, Paddy en Jan
(Adri ontbreekt)
Bedankt
Joan, Eef en Jannie
(Annemieke, Marianne, Jacqueline, Rob en Wim ontbreken)
   
Kampioenen A-klasse
Bertus en Henny van der Horst
Kampioenen B-klasse
Ko Donk en Pieter van Riemsdijk
   
Kampioenen C-klasse
Paul en Yolande Engelman
Alle kampioenen
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter