Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
      Adri Brundel
      Hanny Vrielink
      Wya van Stijn
      Esmée Brundel
      Jan Hammink
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Jan Hammink

 

Samen met mijn vrouw Marion ben ik, na vele jaren in onze eigen regio wat puzzelritten te hebben gereden, vorig jaar in Achterveld verzeild geraakt om onze "puzzelritblik" (goed oriënteringspunt?) eens wat te verruimen. Bij het uitzetten van de ritten in Rijssen 'leenden' we weleens wat van de super site van de AMBC en mede daarom gingen we kennismaken met de ritten in Achterveld. Dat het prima bevalt, blijkt wel uit het feit dat we meteen lid zijn geworden en bijna geen rit meer hebben gemist.

Over mijzelf. Ik ben geboren en getogen in Almelo, inmiddels 59 en getrouwd met Marion. We hebben drie kinderen en inmiddels zes kleinkinderen. Ik werk al bijna veertig jaar in het basisonderwijs, waarvan de laatste vijftien jaar in het speciaal basisonderwijs. Al vele jaren geef ik les in de eindgroepen van onze school om de leerlingen te begeleiden naar de meest geschikte vorm van voortgezet onderwijs. Het is steeds weer mooi om ze ook daarna te volgen en te zien dat het overgrote deel, ondanks de vele problemen die ze in hun ontwikkeling hebben gehad, toch goed terecht komen.

Dan nog even naar mijn hobby's. Ik heb veertig jaar basketbal gespeeld bij de plaatselijke vereniging, ben actief in de hengelsport, waarbij het meedoen aan viswedstrijden de hoofdzaak is. In de winter moet bij mij, als er natuurijs ligt, alles wijken voor het schaatsen. Dan staat alles in het teken van de voorbereiding op een eventuele Elfstedentocht, waarvan ik er inmiddels drie tot en goed einde heb gebracht. Het is dan ook zeer welkom om, naast de individuele activiteiten, de "puzzeltocht hobby" samen te kunnen doen met Marion.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Miranda Boekweit

Ik kom Miranda al heel wat jaartjes tegen bij ritten van R.M.C. Rijssen waar zij een collega-uitzetter is. Ik heb haar dit jaar ook in Achterveld zien deelnemen en ben benieuwd naar de persoon achter de puzzelaar Miranda.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter