Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
      Ronald Verdegaal
      Jan van Arkel
      Jacob aan 't Goor
      Nico Kamphuis
      Mitchel van der Hoef
      Henk Hazeleger
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Ronald Verdegaal

Mooi dan, het Toetsenbord wordt me toegeworpen en ik vang het op “Vertel eens wat over jezelf…”. Makkelijker gezegd dan gedaan, eens zien hoever ik kom:

Mijn naam is nu bekend, geboren in Soesterberg, nu woonachtig in Barneveld en werkzaam bij Scholtus Special Products in Renswoude waar ik me bezighoud met ontwikkelen en verbeteren van honden- en kattensnackjes. Tot zover de saaie, systematische persoonsgegevens.

Ik verwacht niet dat veel mensen mij kennen of herkennen, dat geeft ook niet, hou ik ook graag zo, maar dan zou ik dit eigenlijk niet moeten doen…..te laat. Maar bij mijn auto zullen er wellicht wel mensen zijn die een “O… die herken ik wel” uitspreken. Die auto is al jarenlang mijn hobby, nu minder dan in het begin, maar zal altijd blijven. Ik rij in die zwarte (verweerd grijs inmiddels) Burton, zelfbouw kit-car op basis van een eend. Mee gestart in 2009, RDW goedkeuring gekregen in 2012. Huidige uitvoering: kleine voorruitjes en zonder dak. Daar zit dan ook meteen een van de beperkingen: jullie zullen me niet zien meerijden als er een goede kans op regen is, voor een plotseling, klein regenbuitje onderweg ligt er een grote paraplu in de auto….

Eigenlijk geen idee meer wanneer ik bij de AMBC aangekomen ben om mee te rijden met een puzzelrit, beste gok dat het ergens in 2018 is geweest: een keer meegereden, leuk gevonden en nu als de agenda het toelaat (en het weer) meerijden wanneer het kan met een navigator die nog wel eens wisselt, een gerenommeerde, hoog scorende equipe zal het naar mijn verwachting nooit worden, de lol tijdens de rit compenseert dat meer dan voldoende.

Volgens mij de relevantste dingen wel op mijn scherm staan nu, geen andere hobby’s dan? Zeker wel: rij meestal op een motor (Honda CBR 1000 RR Fireblade) als ik ergens heen mag het gehele jaar door en ja, ook als het regent, speel regelmatig bordspellen, bouw graag met LEGO, wandel zo nu en dan een stuk (vaak een klompenpad).

Het toetsenbord geef ik door aan ... Jan van Arkel

Is er een relatie tussen deze rijder en de naam van de straat waaraan De Moespot ligt?

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter