Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
      Lijda de Wit
      Rob Goudriaan
      Bas Slob
      Joop v.d. Gronden
      Nico Miezelmoe
      Erik van Schaik
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Joop van der Gronden

 

Ik ben geboren in Terschuur, een dorpje vlakbij Achterveld, maar na een jaar al in de gemeente Renkum terecht gekomen. Ik ben niet getrouwd, heb geen relatie, maar ben vrij gezellig. Ik woon sinds een paar jaar samen met mijn broer(tje) Jan, ook een vrijgezel. Ik ben werkzaam bij een aannemersbedrijf, wat zich bezighoudt met o.a. wegenbouw, sloop en asbestsanering, maar ook met groenvoorziening. Daarnaast ben ik actief als brandwacht bij 'n papierfabriek in Renkum.

Mijn vrije besteed ik aan (een groot aantal) hobby's, zoals het rijden van puzzelritten. Hier ben ik in 1990 mee begonnen in Oosterbeek bij de ACO (Automobiel Club Oosterbeek). Helaas is deze vereniging er niet meer. Sinds een jaar of 10 zet ik met veel plezier ook ritten uit. Dit doe ik bij diverse verenigingen. Ik zet overigens niet alleen puzzelritten uit, maar ook grote toertochten voor auto’s zoals de Brezan Historische Rally for Kids.

Dan besteed ik ook graag tijd aan wandelen en fietsen in de natuur. De Nijmeegse vierdaagse is een van mijn favoriete wandeltochten. Dit alles gebeurt voornamelijk zo rond de zomer. Om dan vervolgens in de winter stil te gaan zitten is ook zonde van de tijd. Dus spendeer ik 's winters veel tijd aan mijn "kindje"; natuurijs. In 1995 ben ik hier 'per ongeluk' ingerold, en ben ik officieel ijsmeester geworden bij de ijsvereniging "Vooruit" in Renkum. Later heb ik ook nog de cursus ijsmeester 2 gedaan.

En dan nog blijft er genoeg tijd over om nog meer leuke dingen te doen. Zo ben ik ook nog evenementen regelaar voor goede doelen. Dit alles heeft me in 2010 een gouden stuiver opgeleverd van de carnavalsvereniging in Renkum. In 2013 vond men dat ik nog een keer beloond mocht worden voor het vele vrijwilligerswerk en kreeg ik, tijdens de zomertour van Omroep Gelderland in Renkum, een "zonnetje" uitgereikt.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Nico Miezelmoe

Nico is heel actief voor onze zustervereniging MAC Veenendaal. Nico zet daar o.a. samen met ondergetekende de Nacht van Veenendaal uit.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter